Creat360 assessora Els Serveis a Empresa de la Fundació Eduard Soler de Ripoll

signatura cecot creat360 FESEls Serveis a Empresa de la Fundació Eduard Soler s’han adherit al “Programa Iniciació a l’Exportació” d’Acció i, en aquest sentit, s’ha triat com a Assessor en l’àmbit del Màrqueting Digital Internacional, a en Santi Rius, director de l’empresa terrassenca Creat360.

La signatura del contracte amb la Fundació Cecot Innovació s’ha realitzat a les instal·lacions de la Patronal Cecot a Terrassa i amb la presencia dels seus representants (tal i com podem veure en la fotografia). Per part del Centre Tecnològic Eduard Soler S.A. (CTES) el qui ha signat l’acord ha estat el Sr. Jordi Zambrana, coordinador comercial de la Fundació Eduard Soler.

La Fundació Eduard Soler de Ripoll va ser creada l’any 1996 per el Sr. Eduard Soler. http://www.fes.cat i te com a objectius bàsics, oferir un ensenyament de qualitat de tipus tecnològic, dedicar atenció preferent a la formació de personal tècnic especialitzat, fomentar el desenvolupament de les actituds emprenedores i posar a disposició de les indústries del país personal qualificat, laboratoris, tallers… que puguin contribuir en el seu desenvolupament tecnològic.

Segons el mateix Sr. Jordi Zambrana, “actualment el CTES és un centre de referència en formació ocupacional tècnica i en els serveis oferts a empreses i en el projecte endegat l’activitat que volem internacionalitzar a curt termini és la de Fabricació de Peces Úniques CNC”.

En Santi Rius indica que, “el procés d’internacionalització sempre s’ha d’entendre com un treball a mitja termini i que l’ajuda del màrqueting digital avui esdevé una eina estratègica per poder mantenir una presencia on-line en aquells mercat considerats objectius”.

El 2014 i amb l’ajuda de Cecot Innovació ja van participar en el programa d’internacionalització “Empresa Exporta” d’Acció, i van comptar amb el recolzament de l’assessor Marc Borrell, que els va realitzar el Pla de Promoció Internacional dels Serveis a Empresa de la Fundació Eduard Soler.