Què t’oferim ?

business strategy Creat360

El nostre valor afegit és l’assessorament en Social Media Optimization (SMO) i en “Business Strategy in Social Media” (BSSM), especialment en aspectes relacionats amb el Marketing Digital, Inbound Màrqueting, Plans de Social Media nacionals o internacionals, fidelització de clients, com vendre més amb pocs recursos, etc.

I això, que també ho poden oferir altres consultories, ho fem afegint-hi el nostre know-how en Creativitat i Formació, de manera que el nostre servei esdevé quelcom totalment diferenciat.

Ens agraden els reptes.

Proposa’ns el teu i deixa que t’ajudem.

La nostra PASSIÓ pel que fem t’ajudarà a descobrir noves solucions a les teves necessitats.

Projectes tancats oferts com a producte o servei:

TÈCNICA DEL MUSSOL (veure més info en aquest link)

COMPARTIM: veure més info en aquest link

Serveis Professionals:

Inbound Marketing

 •  Assessorament en Inbound Marketing que és una Tècnica de Màrqueting enfocada a un objectiu clar, on el més important és oferir la satisfacció al client, creant relacions de confiança estables i de llarga durada, de forma no intrusiva ni agressiva.

SMO / SMM

 • Assessorament en Social Media Optimization (SMO) i Social Media Marketing (SMM) per tal de marcar l’estratègia i les accions de marketing a fer en el món de les xarxes socials i les comunitats online adreçat a assolir objectius comercials o publicitaris, seguint les regles de la ètica dels mitjans de comunicació social.

BSSM

 • Assessorament en Business Strategy in Social Media, amb l’objectiu d’ajudar a crear un Pla de Social Media dirigit al món empresarial, especialment a les Pimes, i en el que es contemplaran 3 grans etapes: 1- Avaluació 2- Implementació 3: Monitorització

DMP

 •  Assessorament en Digital Maketing Plan , amb l’objectiu d’ajudar a desenvolupar un Pla de Marketing en l’entorn Digital tant d’una marca, producte o servei.

ISSP

 • Assessorament en International Social Media Plan, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses, especialment les Pymes, en el seu procés d’internacionalització de la seva marca, producte o servei.

Gamificació

 • Assessorament en la integració de les tècniques i dinàmiques pròpies del Joc en l’estratègia de màrqueting d’una companyia. Les empreses poden utilitzar tècniques de gamificació per atraure l’atenció del usuari i generar participació, aconseguint fins i tot crear una vinculació emocional amb la marca. En Santi Rius va ser el pioner a Espanya en crear jocs de marca a Internet l’any 2000.

 VisualCom 3.0

 •  Servei de creació de vídeos corporatius, de producte o servei amb l’objectiu de que estiguin pensats per la seva correcta viralització en el món del Social Media i de les tecnologies 3.0

Intel·ligència artificial i Metavers:

 •  Servei d’assessorament per la implementació d’aplicacions basades en la Intel·ligència artificial o el Metavers.

Realitat Augmentada i Codis QR

 •  Servei d’assessorament i creació d’animacions 3D i posterior conversió al món de la Realitat Augmentada per campanyes de producte, presentacions, etc. Com utilitzar i on els codis QR en l’àmbit empresarial: targetes, catàlegs, flyers, escaparatisme, marketing de guerrilla, etc.

APPS i Mobile Marketing

 •  Assessorament en la creació de les APPS (Aplicacions Mòbils) més adients segons les necessitats o objectius que es vulguin assolir i també en el desenvolupament d’un Pla de Mobile Marketing per tal d’aprofitar al màxim l’ús de les noves tecnologies, com són els SmartPhones o les Tablets.

Webs, blogs, landing-pages

 •  Assessorament en quines plataformes web són més adients per les necessitats d’una empresa amb la possibilitat de contractar directament aquests serveis amb empreses associades de total confiança. Crear una estratègia adequada en l’utilització de la web corporativa o de e-commerce, els blogs i les landing pages per cada promoció a fer. Seguiment i aprofitament dels leads generats i tècniques estadístiques d’anàlisis per avaluar els resultats obtinguts.

SEO / SEM

 • Servei d’assessorament SEO per tal d’oferir solucions i ajudar a la seva web a millorar el seu posicionament en els motors de cerca i obtenir posicions altes i estables en la seva posició orgànica, seguint sempre les pautes de Google SEO Directrices i WhiteHat SEO services. En SEM oferim crear plans en funció d’objectius.

Coaching en Creativitat / Talent / Networking

 • Formació en aspectes relacionats amb l’estimulació de la creativitat, la potenciació dels talents i les accions de networking col·laboratiu.

També t’oferim un assessorament específic sobre: Com augmentar les teves vendes per internet?

La majoria de les accions de comerç electrònic que fracassen, no ho fan por el software que han fet servir sinó per equivocar-se en el model de negoci, en la capacitat d’inversió que haurien d’haver planificat d’entrada i especialment pel seu enfocament estratègic i de gestió.