Conferència “El Consumidor del 2015” per la Mònica Mendoza a la Cecot

monica mendoza 1Monica Mendoza assessora de vendes de la Cecot i autora del llibre: “Lo que NO te cuentan en los libros de ventas”donarà el dijous 5 de març, a les 18.30 h, una conferència sobre El consumidor del 2015”, aquest és un acte organitzat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes. La conferència tindrà lloc a la Cecot (C/ Sant Pau 6 de Terrassa).

  • A mida que les tecnologies avancen i els contextos tant socials, polítics i culturals evolucionen, els hàbits de consum de les persones es modifiquen.
  • Durant aquests anys de crisi el consumidor, tant en models de negoci B2B com B2C, ha vist com les coses que abans valien 50 ara valen 20. Això fa que desconfiïn, i que augmenti la seva sensibilitat al preu.confe monica mendoza 2015 cecot
  • Per altra banda les empreses, veient aquest interès econòmic del nou consumidor, han entrat en una batalla campal de baixada de preus i de marges que a mig-llarg termini no són sostenibles.
  • ¿Com podem vendre a aquests compradors, cada vegada més exigents, informats, que miren més el preu i que tenen més oferta per escollir?
  • Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’inscripció.