Qui som?

A Creat 360 som especialistes en incentivar la creativitat, el talent i la innovació.

Som una Assessoria de “Business Strategy” en l’entorn dels Mitjans Socials i en la creació d’estratègies de màrqueting on-line.

La nostra Missió:

CREAT360 té com a missió crear dinàmiques innovadores utilitzant la creativitat com a eina per construir un futur millor.

 • POTENCIEM LA CREATIVITAT PER DESCOBRIR EL TALENT!

Què t’oferim:

 • Oferim assessoria i formació en temes de màrqueting on-line i social media.
 • Ajudem a cercar i definir les millors estratègies per una empresa en el món on-line i l’ajudem a aplicar les tàctiques més adients en funció dels objectius marcats.
 • Apliquem noves tècniques del màrqueting on-line, mobile marketing, gammificació i neuromarketing.
 • Promovem accions de networking col.laboratiu entre empresaris i professionals (Compartim)
 • Oferim cursos i assessorament en creativitat empresarial i professional.social media plan
 • Apliquem tècniques per descobrir idees innovadores.
 • Organitzem esdeveniments per atraure talent i potenciar l’emprenedoria.

Director de Creat360:

 • Santi Rius Casas – vaig començar als anys 80 estudiant enginyeria d’organització empresarial a l’ETSEIAT i, des de les hores, no he deixat d’aprendre.
 • El meu telèfon personal és: 656 930 224

Acreditacions:

 • Assessor de màrqueting on-line i social media de la Patronal CECOT, des del 2010
 • Formador del Recull de la DIBA (Diputació de Barcelona)
 • Formador de la Mostra del Coneixement de Terrassa (Ajuntament de Terrassa)
 • Formador de CECOT Innovació
 • Assessor de màrqueting digital acreditat per ACCIÓ (Generalitat de Catalunya) des del 2012
 • Ex-professor de l’escola de negocis EUNCET i del centre de formació E&S en màrqueting digital i e-commerce

La meva travessa:

La meva trajectòria professional ha estat i és com el qui empren una travessa per la muntanya. Abans de començar la travessa em vaig tenir de preparar, amb un bagatge de coneixements prou ampli per poder assolir els objectius que m’havia fixat en una primera etapa.

De seguida vaig aprendre que amb els coneixements que havia adquirit de jove no en tenia prou per enfrontar-me a unes condicions que, durant la travessa, canviaven de forma imprevisible i que havia d’estar disposat a aprendre i desaprendre contínuament. santirius-001

Fent camí a voltes he tingut la temptació d’agafar alguna drecera perquè pensava que així podria arribar abans a un objectiu i he après que la majoria de vegades aquestes dreceres em portaven a situacions no desitjades, camins difícils, passos complicats i que el més aconsellable sempre és seguir el camí que prèviament m’havia marcat.

És ben cert que aquesta travessa no sempre l’he feta en solitari, tot al contrari. Al llarg del camí he gaudit de bons companys que m’han fet més fàcil la caminada. En ocasions aquests companys m’han empès però també hi ha hagut els qui m’ha frenat o m’han deixat per emprendre altres camins.

El que si que m’ha acompanyat sempre és la il·lusió de seguir caminant per descobrir quin nou paisatge trobaré darrera la propera cima. No soc dels que els agrada quedar-se en un lloc, per bonic que aquest sigui. A mi m’agrada descobrir coses noves, encara que aquestes no siguin sempre millors que les que ja he conegut.

Per orientar-me durant la travessa he seguit sempre unes fites que m’han servit per saber on és el meu nord i aquestes han estat: la constància, l’esforç, la il·lusió i la creativitat. Constància en marcar-me nous objectius, esforç per mirar d’assolir-los, il·lusió per no defallir i creativitat per vèncer les dificultats.

Soc conscient que no he arribat encara enlloc i que potser la travessa mai tindrà un final concret. L’únic que se és que la travessa serà llarga i que, malgrat totes les dificultats, encara hi ha molt per descobrir i gaudir. Jo ara només us puc oferir la meva experiència, el meu consell, el meu assessorament i els meus coneixements i espero, de tot cor, que el qui pensi que li puc ser útil decideixi comptar amb mi.

D’aquesta manera podré seguir compartint part de la meva travessa professional amb els demés i ajudar-los també a assolir els seus objectius. Jo hi estic disposat i, si tu vols, només cal que et posis en contacte amb mi i parlem de quina fita desitges obtenir per la teva empresa, per tal de que t’ajudi a trobar la millor estratègia per assolir-la.

Ens pots seguir a:index linkedin santi rius febrer 2020

https://www.linkedin.com/in/santirius/

https://www.linkedin.com/company/creat360bcn/

Twitter

facebook

http://www.youtube.com/user/creat360.

instagram: https://www.instagram.com/creat360_terrassa

tiktok: www.tiktok.com/@creat360sl

I pots contactar amb nosaltres:

 • Carrer FontVella, 61 3r pis – 08221- Terrassa
 • Tel – 656 930 224
 • santi@creat360.com

business strategy Creat360