Conferència sobre Màrqueting Digital: una nova manera de relacionar-nos, a la Cecot

conferencia telefonica 2015Avui, 27 de gener, a les 18.30 h, te lloc a la Cecot (C/ Sant Pau 6 de Terrassa) l’acte Màrqueting Digital: una nova manera de relacionar-nos”, organitzat pel Club Cecot de Màrqueting i Vendes.

  • La revolució digital ha creat una nova classe de consumidors: els coneguts omnívors digitals.
  • Els consumidors han canviat i també ho ha fet la manera en la qual aquests utilitzen la tecnologia per comunicar-se i treballar.
  • En aquest context, les empreses han d’adaptar-se a aquesta transformació i entendre aquest nou perfil de consumidor per atreure’l i fidelitzar-lo.

Per això i per ajudar-nos a optimitzar el rendiment del nostre negoci el Miguel Àngel Sastre, responsable de Màrqueting Digital de Telefónica, ens explicarà els principals elements a tenir en compte i les eines que tenim al nostre abast per fer-ho possible.