Creat360 signa conveni amb #ORBITAL40

signatura orbital40 santi riusL’empresa terrassenca Creat360 ha signat, conjuntament amb altres 16 empreses un conveni de col · laboració emmarcat dins del Parc Tecnològic ORBITAL 40. La signatura ha tingut lloc a la sala d’actes de Quadrant.0, a l’edifici del Vapor Gran.

L’objectiu d’aquesta la col · laboració és fomentar la relació i les sinèrgies entre les empreses que en formen part, promoure l’ús de les instal · lacions del Parc Empresarial, l’execució conjunta de projectes, la relació amb Centres i Laboratoris Tecnològics com Leitat o els centres de la UPC de Terrassa, promoure la innovació i gaudir de la possibilitat de participar en seminaris, formació oi assessorament. Les empreses signants del conveni estan totes emmarcades pel seu caràcter innovador i tecnològic.

En la fotografia es pot observar el moment de la signatura entre Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa i President d’Orbital40 i en Santi Rius, director de Creat360 i assessor de màrqueting on-line de la Cecot. A més de l’alcalde de la ciutat han presidit l’acte el President de Leitat, Eusebi Cima i la representant de la UPC a Terrassa.signatura orbital40 taula presidencial Destaquem la presencia també de l’Amadeu Aguado com a Tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Innovació l’Esther López com a Directora de Innovació en l’Ajuntament e Terrassa.

En Santi Rius ha estat elegit per encapçalar els parlaments de les empreses signants del conveni i aquí reproduïm la seva intervenció:

“ORBITAL 40 és cada dia que passa una realitat més consolidada en el nostre entorn i formar-ne part és tot un privilegi i alhora una responsabilitat.

Privilegi per ser una més de les empreses que formen part d’aquest gran Parc Empresarial que és Orbital 40.

Responsabilitat perquè, com una més d’aquestes empreses, crec fermament en la filosofia i en el valor diferencial del nostre lema “Compartir per Guanyar”.

signatura orbital40 santi rius i jordi ballart 2Avui és més necessari que mai que obrim les nostres empreses a les demès i que no ens faci por Compartir les nostres idees, les nostres il·lusions i també, perquè no, les nostres pors.

Guanyar serà el resultat que podrem esperar d’aquesta actitud oberta i col.laborativa.

Terrassa ha demostrat al llarg de la seva història que sap renéixer i reemprendre, hem superat guerres, crisis, rierades i de tot ens en hem sortit, i aquests valors que ja formen part del nostre ADN els hem de saber traslladar, no més a les empreses i als emprenedors, sinó també a la ciutadania en general, ja que això es reflectirà, tard o d’hora, en un millor i més competitiu teixit empresarial.

Jo ja fa molts anys que vaig retornar de Barcelona, on vaig muntar la meva primera empresa, a Terrassa i com a terrassenquista que em sento, actes com el d’avui m’omplen de satisfacció i orgull de que s’estan fent les coses “com deu mana”, com encara diria la meva mare. signatura orbital40 santi rius i jordi ballart

Per finalitzar, voldria donar les gràcies a tots i a totes les que l’han fet possible aquesta acte i ho voldria fer en nom meu i en nom de les demés empreses que avui ens acompanyen en aquesta sala i que no han tingut l’oportunitat d’expressar-se”.