Conferència sobre Xarxes Socials al IV Simposi sobre Internacionalització a Montblanc

simposi santi rius montblanc1 En el decurs del IV Simposi sobre Internacionalització celebrat a la localitat de Montblanc, en Santi Rius com a director de Creat360 i com a Assessor de Màrqueting on-line i social media de la Cecot va donar una conferència sobre “les Xarxes Socials en el món del vi i del cava”, ja que aquest era el tema central del Simposi. La intervenció va formar part d’una taula rodona sobre “Territori: vins i caves de prestigi i qualitat” i els altres ponents de la taula vansimposi santi rius montblanc2 ser: el Jordi Martín, director general de Clos Montblanc, Carles Andreu, President de la DO Conca de Barberà, Jaume Domènech, President de la DO Montsant i el moderador va ser el periodista Jordi Cartañá de la Cadena Ser.

Aquí us podeu descarregar el PDF de la jornada: 4rSimposi_Programa(120614)

Els codiresimposi santi rius montblanc3ctors del IV Simposi van ser en Josep Lluís Carod Rovira i Robert Moragues de l’entitat INIMED. La conferència més destacada de la jornada va ser la de Josep Puxeu, ex-secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, entre d’altres ponències que van omplir tota una jornada del matí a la tarda.