#Facebook canviarà de look el proper 7 de març

facebook new lookAmb un anunci sorpresa Facebook ha convocat a la premsa per el proper 7 de març a les seves oficines de Califòrnia, tot anunciant un canvi de look en el seu apartat de “feed de noticies”.

Sembla lògic que el canvi no es farà de forma automàtica el mateix 7 de març, però aviat ho tindrem en tots els perfils d’usuaris i això farà que la manera en que actualment visualitzem les actualitzacions dels postres amics de facebook canviï de dalt a baix.

Una any i mig ha tardat facebook en fer una millor d’aquest apartat (des del setembre de 2011), i des de llavors només s’han apreciat petits canvis com la mida en que es mostren les fotografies, però segur que el canvi ara serà molt més evident. Estiguem tots atents a les novetats que es puguin produir.