El nou aparador interactiu de NIKE a Barcelona

nike aparador interactiuNIKE ha presentat a Barcelona (al passeig de Gracia) un nou aparador des del que els usuaris poden les 24 hores del dia cercant i comprar els productes que distribueix aquesta firma de material esportiu. El sistema permet obtenir qualsevol tipus d’informació del producte i fins i tot poder realitzar la compra final del producte mitjançant el telèfon mòbil.

Les agencies que han participat en aquest projecte han estat Primer Impacto i Lateral Thinking que són les que han treballat conjuntament amb NIKE per poder presentar aquest nou sistema d’aparador interactiu a Barcelona, desenvolupat per SayHi!. Els Livingwalls que es com s’anomenen utilitzen una tecnologia de darrera generació que capta els moviments de les mans del qui interacciona amb ells.

nike aparador interactiuNIKE ha presentat a Barcelona (al passeig de Gracia) un nou aparador des del que els usuaris poden les 24 hores del dia cercant i comprar els productes que distribueix aquesta firma de material esportiu. El sistema permet obtenir qualsevol tipus d’informació del producte i fins i tot poder realitzar la compra final del producte mitjançant el telèfon mòbil.

Les agencies que han participat en aquest projecte han estat Primer Impacto i Lateral Thinking que són les que han treballat conjuntament amb NIKE per poder presentar aquest nou sistema d’aparador interactiu a Barcelona, desenvolupat per SayHi!. Els Livingwalls que es com s’anomenen utilitzen una tecnologia de darrera generació que capta els moviments de les mans del qui interacciona amb ells.