#JoinUpTaxi una nova proposta per compartir el taxi al #MWC

joinuptaxi1Aquesta nova APP multiplataforma, Join Up Taxi, està pensada perquè els usuaris que necessiten agafar el taxi o s’hagin de desplaçar per la ciutat s’estalviïn diners. Actualment ja es pot descarregar l’aplicació tant per Android com per iPhone.

Si bé a la ciutat de Barcelona aquesta aplicació ja està funcional des del mes de setembre del 2012 ara està previst el seu llançament a Madrid i més endavant en altres ciutats importants de la resta de territori espanyol. Actualment ja hi ha més de 400 taxistes adherits i han estat més de mil trajectes realitzats on els usuaris s’han estalviat diners, essent el trajecte de l’aeroport el més sol·licitat.

Si us acosteu per el #MWC, Mobile World Congress de Barcelona 2013, podreu obtenir més MWC barcelona 2informació d’aquesta APP que ACC1Ó, Agència de Suport a la Innovació i a la Internalització de l’Empresa Catalana, ha considerat una de les millors propostes tecnològiques del darrer any la podeu trobar al Hall Congress Square, stand CS50) dins del mateix espai d’ACC1Ó.

La seva interfície és molt senzilla, només cal indicar que volem compartir i donar quin és el nostre origen i destí i en quina data i hora ens interessa el servei. Finalment s’ha de donar el  nombre de passatgers i la quantitat de maletes cas de portar-ne. El servei s’encarrega de cercar coincidències.

Una aplicació que ajuda a la mobilitat de les persones és segur una bona aposta. Avui més que mai cal pensar en fórmules que propiciïn el consum intel·ligent i sostenible.