Inauguració del #MWC 2013, Mobile World Congress de Barcelona

inauguracio mobile world congressDe nou es celebra a Barcelona el Mobile World Congress, la trobada més important del món al voltant de les novetats de la tecnologia mòbil. En l’edició d’aquest any s’esperen més de 70.000 visitants que deixaran a la ciutat de Barcelona més de 300 milions d’euros. Més de 24.000 places hoteleres reservades d’un any per l’altre asseguren un important volum de negoci per la ciutat.

Cal indicar que una de les novetat d’aquest any és la seva nova ubicació a les instal·lacions de Fira de Barcelona a Gran Via, a l’Hospitalet, fet que a proporcionat a l’esdeveniment una major superfície expositiva, tot i que també es celebraran diversos actes en diferents punts de la ciutat de Barcelona.

Durant el cap de setmana previ a la fira ja s’escalfen motors amb una sèrie de presentacions prèvies, però no és fins dilluns que s’inaugura oficialment l’edició d’enguany, un esdeveniment que reuneix als principals directius del món del #mobile a nivell mundial i que durarà fins el proper dijous.

Exposicions i demostracions de productes, presentacions de novetats o de prototips que no es comercialitzaran fins d’aquí, ponències conferències, actes de networking,  trobades de negoci, festes i tot un seguit d’esdeveniments que asseguren que l’edició del 2013 serà molt més global i situarà a la ciutat de Barcelona com a capital del mòbile mundial.

mobile sota l'aiguaA més de les ja esperades novetats en terminals i dispositius mòbils de tot tipus, mides i preu, es presentaran les darreres eines de mobile marketing i amb elles podrem entreveure com seran els futurs negocis a desenvolupar en aquest sector i quines novetats en el món de les APPs ens trobarem en els propers mesos al mercat. A la fira serà possible utilitzar el nou sistema de pagament per mòbil NFC i es podran observar les darreres tablets amb tot tipus de mides i característiques, com és el cas de les tablets que funcionen sota l’aigua, com la Sony Xperia Tablet Z o la Meopad Aqua de Taxan.

Destaquem que el MWC 2013 es presenta amb la novetat de ‘La ciutat connectada’, un espai en el es pot observar novetats tecnològiques mòbils pensades per a ser aplicades a les ciutats (tendes, transport i tot tipus de serveis urbans o ciutadans.