Sessió a Solsona sobre ‘Com pensar diferent per crear noves idees de negoci’

Cardona - Solsona (1)Aquest dijous tindrà lloc una sessió dirigida a empreses que han participat en el directori digital de productes i serveis del territori Solcar (Solsona-Cardona), i amb l’objectiu d’oferir l’oportunitat de que els participants es coneguin personalment i amb l’objectiu d’incentivar la creació de nous projectes entre els assistents. Els objectius d’aquesta sessió anomenada Com pensar diferent per crear noves idees de negoci són dons:

  • Millorar el coneixement i les sinèrgies entre les empreses participants
  • Generar noves idees de negoci, promovent la innovació i fomentant la col·laboració entre les empreses
  • Aprendre a ser més creatius i comprendre el valor de la necessitat de

Dia: dijous 10 d’octubre – Hora: de 10 a 13h Lloc: sala de les Homilies d’Organyà, Biblioteca Carles Morató La sessió anirà a càrrec de l’expert en l’aplicació de tècniques de creativitat i innovació per empreses, Santi Rius (www.creat360.com). Sessió organitzada per Punt Empresa 973481009 (Solsona) – 938692287 (Cardona) www.adlsolcar.cat