L’addicció a internet afecta a la son i al rendiment dels adolescents

mostra coneixement i els joves 2019 amb santi rius 1A Terrassa, un de cada cinc joves afirma que es desperta de matinada per revisar els seus missatges, el que fa que es senti fins a tres vegades més cansat en classe que els seus companys que no utilitzen les xarxes per la nit.

Santi Rius afirma que “Obrir els ulls als joves de la generació Z ajuda a que aquest enfrontin la realitat del món on viuen amb un esperit més crític i aprenguin a treure profit d’unes eines en les que a vegades no son conscients del poder que tenen”.

Dins de l’àmbit de la Mostra del Coneixement organitzada pel servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, en Santi Rius de Creat360 aquest dijous 24 d’octubre ha donat una conferència sobre l’ús d’Internet als alumnes de 1r de PFI Vendes i PFI Administratiu del Institut Santa Eulàlia a la sala d’actes delQu4drant.0a la plaça Nova.mostra coneixement i els joves 2019 amb santi rius 4

La Mostra del Coneixement te com a objectiu la voluntat d’ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. La Mostra te diversos objectius, com són apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes en l’àmbit universitari, entre d’altres.

L’activitat sobre la web i les xarxes socials s’ha consolidat dins de la oferta formativa degut a que ofereix una visió transversal d’aquest fenomen mediàtic i global que no para de créixer i d’evolucionar fet que fa que cada any s’hagi de dissenyar una presentació diferent.mostra coneixement i els joves 2019 amb santi rius 3

En la conferencia d’avui s’ha afirmat que “les xarxes socials no han deixat d’evolucionar en els darrers anys i avui veiem com xarxes tant potents com facebook han estat abandonades pel joves i d’altres com twitter tenen un ús residual entre aquests joves que foment l’anomenada generació Z, la generació del que consumeixen informació pràcticament només des de les xarxes. Actualment utilitzen majoritàriament Instagram i fan servir les histories per comunicar els seus interessos, no tenen por a la seva privacitat i consumeixen molt vídeo on-line, especialment series en plataformes con NetFlix o HBO”.mostra coneixement i els joves 2019 amb santi rius 2

Segons dades proporcionades per en Santi Rius, “actualment a Terrassa, un de cada cinc joves diu que es desperta de matinada per revisar els seus missatges, el que fa que es senti fins a tres vegades més cansat en classe que els seus companys que no utilitzen les xarxes per la nit” i segueix dient “La salut mental i la son estan lligats ja que dormir malament o poc pot causar depressió i problemes físics como pressió alta, diabetis i obesitat. Per això és important que un adolescent dormi cada nit entre 1 i 2 hores més que un adult.