Formació sobre Networking a la Cecot

curs de networking a la cecotAquest dilluns 22 i el proper 29 d’octubre de 2018, l’assessoria Creat360 de la ma del seu director, en Santi Rius, realitzarà una formació sobre networking i que finalitzarà amb una sessió pràctica de networking col.laboratiu, anomenat “Compartim”, entre tots els seus participants

Creat360 empresa especialitzada en assessoria de Creativitat i estimulació del Talent ha estat l’encarregada de dinamitzar aquesta formació amb la participació d’en Santi Rius, assessor de màrqueting online i social media de la Cecot i expert en networking i creativitat.

Segons en Santi Rius, “el networking és la creació i manteniment d’una xarxa de contactes professionals” però el networking col.laboratiu que promou el Compartim va més enllà, ja que cerca la possibilitat de que amb aquests contactes es puguin crear noves oportunitats per les empreses, a la vegada que dona resposta a les problemàtiques de moltes empreses que necessiten obrir-se a nous mercats o trobar socis de negoci per explorar altres possibilitats”.

L’anomenat Networking Col·laboratiuCompartim” va néixer a la seu de la Cecot dins del Club de Màrqueting i Vendes. La sessió anomenada Compartim es fonamenta en una trobada al voltant d’una taula en la qual els assistents, amb el recolzament d’un expert en networking, aprofiten per relacionar-se, creuar opinions i cercar col·laboracions en nous projectes.