Podeu apuntar-vos a una sessió de networking a Canovelles

networking a la catalanaSi algú està interessat en participar en una sessió de networking a la catalanaCompartim” el proper dimarts 6 de novembre de 2018 en Santi Rius dinamitzarà una sessió col·laborativa a la bonica població de Canovelles.

La sessió està promoguda pel departament de Promoció Econòmica de l’ Ajuntament de Canovelles i compte amb el recolzament de la Diputació de Barcelona. La participació és gratuïta i si hi esteu interessats podeu trucar al 938 463 990 o podeu enviar un mail a agudonaseran@canovelles.cat

Fem xarxa per vendre més” és el títol d’aquesta trobada d’empreses, empresaris o emprenedors que volen ampliar la seva xarxa de contactes, compartir una estona del seu temps i intentar cercar col·laboracions profitoses amb els altres participants de la jornada.

Canovelles està situada prop de Granollers i és fàcil d’acostar-s’hi des de qualsevol població de Barcelona. Us hi esperem !