Programa de suport a l’estratègia online per a les empreses de Terrassa

Estrategia comunicativa santi rius cecot1En Santi Rius Casas com a assessor de màrqueting on-line de la Cecot participa com a formador en el Programa de suport a l’estratègia online per a les empreses de Terrassa.

Dels diferents mòduls formatius que consta el programa, el Santi Rius en donarà tant sols 2: concretament el Modul 2 – Bloc 1 que explica com desenvolupar un pla estratègic de comunicació on-line i el Mòdul 4 – Bloc 2 que desenvolupa durant dues sessions la xarxa Linkedin.Estrategia comunicativa santi rius cecot 2

Els altres mòduls dedicats a Facebook, Twitter, Instagram, a les tècniques de màrqueting per una botiga online i disseny de pàgines web, l’automation màrqueting en e-commerce i webs, el CRM , el Analytics, la Millora de l’experiència de l’usuari i la llei de protecció de dades LOPD seran desenvolupades per personal formatiu de l’empresa Daleph.

Podeu apuntar-vos en elformulari:

https://terrassaxindustria.cat/activitats-i-serveis/millora-estrategies-retail-commerce/inscriu-te/formacions-e-commerce/?platform=hootsuite

  • La formació es desenvolupa en les instal·lacions de la patronal CECOT a Terrassa.
  • El Pla d’Accions del Pla de Desenvolupament Industrial de Terrassa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.