Creat360º

Creativity & Discovering Talent for Business

Com migrar d’un perfil personal a un d’empresa a facebook ?

migrar perfil facebook - creat360Pas previ: Fer una copia de la informació del perfil personal:

 • Cal que accedeixis a “Configuració general del compte” i pitgis l’opció “Descarregar una copia de la teva informació”.
 • En unes hores rebràs l’enllaç per descarregar l’arxiu en el mail associat al teu perfil de facebook (vigila ja que al cap d’uns dies caduca l’enllaç i pots perdre totes les dades).

En la copia hi tindràs: informació de la teva biografia, publicacions, fotos i vídeos compartits, missatges i converses de xat. També anuncis en els que hagis fet clic o dades com les adreces IP registrades al iniciar o tancar sessió a facebook, etc. Un cop comprovis que tens la còpia pots començar el procés de migració.

Pots recuperar la copia de la informació en un nou perfil?

La resposta és que NO. Facebook no t’ofereix l’opció de recuperar una copia de seguretat en cap perfil, ni nou ni vell. Si vols hauràs de passar les dades que t’interessin (fotos, vídeos) de forma manual al perfil que desitgis.

El procés de Migració:

El més important que has de saber abans de fer el canvi és que:

 • Els teus amics passaran a ser seguidors (fans) i ells si se n’assabentaran.
 • El teu perfil personal desapareixerà i amb ells totes les teves fotos, vídeos, etc. de manera que si vols conservar-les recorda de fer-ne la copia i desprès torna a pujar el que creguis imprescindible al teu nou perfil d’empresa.

L’enllaç que has de seguir per transformar un perfil personal a perfil d’empresa és: www.facebook.com/pages/create.php?migrate

 1. Selecciona el tipus de pàgina que millor s’adapti al teu objectiu i emplena les dades.
 2. Al finalitzar el procés, veuràs com el perfil personal s’ha convertit en una pàgina de facebook.
 3. Únicament, mantindrà la foto de portada i els amics en forma de seguidors.
 4. Recorda que la resta de informació la tens en la copia generada anteriorment.

Abans de fer la transformació cal que tinguis obert un perfil personal que serveixi per fer d’administrador de la nova pàgina.

 • Un cop feta la transformació cal anar a la part superior dreta de la pàgina d’empresa a facebook i pitjar a “editar la pàgina”.
 • Llavors en el menú de l’esquerra marcar “gestionar administradors” i afegir el mail del que vulguis que sigui el seu administrador (recorda que una pàgina d’empresa por tenir varis administradors).

Com accedir a la nova pàgina?

 1. Entrar a la pàgina personal del administrador.
 2. A la part dreta superior pitjar la pestanya “compte” i l’opció “utilitzar facebook com a pàgina”.
 3. I seleccionar la pàgina que vols administrar en cas de tenir-ne més d’una.

I si tens problemes amb el nom:

Si quan facis la migració el nom de la pàgina d’empresa et coincideix amb el del perfil i no et deixa per estar duplicat, pots posar de moment un altre nom a la pàgina d’empresa i desprès canviar-lo.

Si has de fusionar dues pàgines:

Si a més de tenir un perfil (que ja has migrat a pàgina) tens una pàgina addicional que t’interessa ajuntar, has de fer un procés de fusió de les dues:

 • Per això és imprescindible que les dues tinguin el mateix administrador i que els noms d’usuari d’ambdues siguin similars.
 • El procés de fusió de pàgines és irreversible: se sumen les visites i els “m’agrada”.
 • Desapareixen els continguts de la pàgina amb menys “m’agrada” i es mantenen els continguts de la pàgina amb més “m’agrada”.
 • Si la pàgina amb més “m’agrada” és la que acabes de migrar de perfil a pàgina, llavors el teu “Time Line” apareixerà buit. Recorda la importància d’haver fet la copia de seguretat.

El Procés de Fusió:

 1. Ves a “Configuració – General – Fusionar Pàgines”, per enviar la sol·licitud de fusió de pàgines duplicades.
 2. Selecciona la pàgina que vols conservar. Pots fusionar fins a cinc pàgines, sempre que les temàtiques siguin similars.
 3. Envia la sol·licitud i, en breu, el procés es farà.
 4. Finalment comunica a qui vulguis que ja has fet el canvi.
Tags: , ,

Comments are closed.