Curs “Aprèn a ser més Creatiu en el teu Negoci” a Sant Quirze del Vallès

can barra sant quirzeEl Centre de Desenvolupament Econòmic Masia Can Barra oferirà als comerços i serveis del municipi de Sant Quirze del Vallès i dins del marc de l’Espai Comerç una sessió formativa que porta el títol de “Aprèn a ser més creatiu en el teu negoci i genera noves idees
L’objectiu de la jornada és aprendre a aplicar noves tècniques en el comerç de proximitat per augmentar vendes i millorar la rendibilitat del negoci.
La jornada anirà a càrrec d’en Santi Rius, de l’empresa terrassenca Creat 360, que ensenyarà als assistents a “com generar noves idees del no rés i ser més creatius en el dia a dia”. PDF: COM_GENERAR_NOVES_IDEES
La sessió està adreçada a comerços i serveis del municipi i es realitzarà el dia 26 de març de 2015, de 14 a 16 hores, en les instal•lacions de la Masia Can Barra i tot i que l’assistència és gratuïta, les places són limitades i cal inscripció prèvia.

La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i compte amb el suport de la Diputació de Barcelona.