Manifest i Taula Rodona sobre el Dret a Fracassar

frase creat éxit 1S’ha de ser valent i a Terrassa ho som molt per organitzar una Taula Rodona a l’entorn del fracàs i presentar alhora un Manifest per el Dret de les Persones a equivocar-se, cometre errors i fracassar.

Creat 360 i en Santi Rius han estat els encarregats de l’organització d’aquest esdeveniment, que ha partit d’una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa i Orbital 40, i ho hem fet perquè pensem que aquest ha de ser un punt de sortida per aprendre a positivar el fracàs i mirar de treure’n profit del que en ell hàgim après.

logo taula rodona fracas1

La Taula Rodona comptarà amb la presencia de 5 persones que ens explicaran com s’han enfrontat ells al fracàs i que n’han après i estarà moderada per un destacat professional, com és en Xavier Marcet.

Us anirem donant detalls a mesura que s’acosti aquesta data ja que creiem que aquest acte és d’aquells que val la pena apuntar-se a l’agenda. Qui pot afirmar que mai ha fracassat al llarg de la seva vida? Jo mateix us asseguro que ho he fet i l’important no és dir-ho, sinó el que he après en cada ocasió i que no hagi mai perdut la il·lusió de tornar-ho a intentar. Com deia en Winston ChurchillL’èxit és la capacitat de passar d’un fracàs a un altre sense perdre l’entusiasme”.

La Taula Rodona es farà el dimarts 16 de desembre a les 18:30 hores a la sala d’actes de Qu4drant.0 que es troba al Vapor Gran C/Telers, nº 5, escala B, 2ª planta.

Si ja us hi voleu apuntar ho podeu fer enviant un mail a: orbital40@terrassa.cat