Creat360 en la presentació del #LIPDAPP

Parc Tecnològic Barcelona NordLa Fundació Cecot Innovació i Barcelona Activa estan treballant en el disseny d’una plataforma per facilitar el desenvolupament d’una Plataforma anomenada LIPDAPP ( Lean Innovation Product Development and Prototyping Platform).

L’acte de presentació serà el divendres 5 de desembre a les 12:00 hores al Parc Tecnològic Barcelona Nord i entre d’altres participaran en l’exposició del projecte, l’Abraham Arcos, director de la Fundació Cecot Innovació, en Josep Miquel Piqué, president de la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), en Jaume Baró, director operatiu de Barcelona Activa, l’Albert Colomer, director de la CP’AC i l’Anna M. Sánchez, socia fundadora d‘Itimes Adviser.

Creat360 i en Santi Rius formen part dels convidats, dins d’un grup reduït a només 10 empreses. Us anirem informant d’aquest projecte Innovador a mesura que vagi avançant.