#Nadalgram la idea guanyadora dels Tallers de Creativitat

projecte creativitat escoles nadal 2014En Santi Rius, de Creat360 va dinamitzar l’any passat uns tallers de Creativitat a diferents escoles i Instituts de la mà d’Orbital 40 i l’Ajuntament de Terrassa i de totes les iniciatives presentades es va escollir un guanyador. En aquests tallers ens va ajudar la Teresa Guix de Co-emprèn.

Aquest Nadal s’ha premiat la iniciativa guanyadora portant-la a la realitat i ha estat batejada amb el nom de #Nadalgram i el que pretén es incentivar als ciutadans a que guarneixin els seus balcons i ajudin així a donar més esperit de festa als carrers de la ciutat.

Per participar cal seguir el compte de Instagram #nadalgram, guardin el balcó i publicar una fotografia amb l’etiqueta #nadalgrambalco i esperar a que la teva fotografia tingui molts seguidors.

També s’hi pot participar com a fotògraf i llavors només cal seguir el compte de la campanya a @nadalgram, fer una fotografia d’alguna cosa relacionada amb el Nadal a la ciutat i publicar-la amb l’etiqueta #nadalgramfoto.

I, es poden guanyar premis de 800 i 400 €. Des de Creat360 volem recordar que “aplicar la Creativitat en qualsevol aspecte de la nostra vida sempre contribueix a descobrir noves opcions” i per això us convidem a que “procureu ser sempre una mica més creatius“.