Avui a la Blanquerna participem en el Drac Novell Internacional

drac novell blanquernaLa Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna acull la 17ª edició del Festival Drac Novell International (DNI), l’esdeveniment més important de la publicitat en l’àmbit universitari.

El DNI es fa els dies 27 i 28 de novembre i la inauguració d’aquesta edició té un toc màgic a càrrec del Mag Lari que parlarà sobre la màgia de la creativitat. També hi participaran en Josep Martí, Secretari General de Comunicació de la Generalitat de Cataluña; en José Ángel Abancéns, president de l’Associació Empresarial de Publicitat i el vicedecà de la Blanquerna, Dr. Josep Rom.

Al DNI ha conferencies, workshops, taules rodones i la projecció de la shortlist. L’exposició de la selecció de peces gràfiques tindrà lloc en el vestíbul de l’auditori durant la durada del Festival, i el divendres, a las 12:30 es farà el lliurament dels premis.

En Santi Rius de Creat360 participarà en una de les activitats del DNI organitzada per en Richard Wakefield anomenada “dracs i lleons“, una sessió en la que els professionals assessoren als alumnes, en taules rodones, sobre qüestions diverses que ells plantegen de forma oberta.