Curs de Com ser més Creatius i innovar amb pocs recursos a Santa Perpetua

la granja soldevilaEl divendres 21 novembre participarem en una sessió de formació a la població de Santa Perpetua de Mogoda. En Santi Rius, de Creat360 parlarà sobre “Com ser més Creatius i Innovar amb pocs Recursos” i entre els continguts que desenvoluparem destaquem: Com generar idees del no rés amb la creativitat – Com escoltar el que passa al nostre voltant i aprendre de les tendències – El Màrqueting viral i el màrqueting de guerrilla – Com diferenciar-me dels demès?, etc.

Aquesta sessió forma part del curs de formació de “Com Innovar en el teu negoci” en el que en són ponents la Sra. Mònica Mendoza, d’ Energivity Consulting i la Sra. Teresa Guix de Co-empren.

La formació es farà a les instalacions de la Granja Soldevila.