City Innovation Summit de Barcelona #smartcity

foto 3aAvui hem estat al City Innovation Summit de Barcelona, al recinte Firal 2 de l’Hospitalet, un bon espai per copsar les darreres experiències i eines que s’estàn ja aplicant avui en dia en les ciutats més innovadores del món. El concepte de Smart City és avui tota una realitat i ha estat encoratjador veure el dinamisme i la innovació en les administracions locals i veient com aquest concepte serveix per oferir innovacions socials, alhora que serveix per afavorir la innovació en el teixit empresarial.

Les ciutats foto 1es converteixen així en uns espais innovadors oberts al futur i a la creativitat. Destaco els espais que més m’han agradat de les ciutats que hi exposen les seves innovacions: Yokohama, Medellín, Groningen, Maastricht, Amsterdam, entre d’altres i de les catalanes, Barcelona i Sant Cugat, que per cert donen un fulletó explicatiu molt ben fet.

foto 5 foto 2a foto 4 foto 3 foto 1a foto 2