Formació sobre Creativitat i Innovació amb Pocs Recursos a Canet de Mar

ajuntament de CanetAquest dilluns, dia 10 de novembre, en Santi Rius de Creat360 participarà en una de les sessions formatives sobre “Com Innovar en el teu negoci”, organitzades per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Canet de Mar.

La formació es composa de 3 sessions i està liderada per l’empresa Energivity Consulting i forma part del Recull d’activitats formatives que ofereix la Diputació de Barcelona. Les altres dues formadores del Curs són la Mònica Mendoza CEO de Energivity Consulting i la Teia Guix de co-emprèn.

La part que nosaltres desenvoluparem té com a títol: “Creativitat i innovació amb pocs recursos” i, segons en Santi Rius, l’objectiu de la sessió és “dotar als participants de les habilitats per tenir la creativitat necessària per poder fer una innovació amb poc pressupost”.

Els continguts seran: Innovar amb poc pressupost. Com?, Com generar idees del no rés amb la creativitat, Com escoltar el que passa al nostre voltant i aprendre de les tendències, Màrqueting viral i màrqueting de guerrilla, Com diferenciar-me dels demès?, La innovació continua, Cercant els valors diferencials i finalitzarem amb un taller sobre Tècniques creatives per buscar valors afegits.