Conferència sobre web 2.0 als alumnes de CFGS de Turisme de l’INS Cavall Bernat

conferencia mostra coneixement 1 Dins de l’àmbit de la desena Mostra del Coneixement organitzada pel servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, en Santi Rius de Creat360 ha donat una conferència sobre WEB 2.0 als alumnes de CFGS de Turisme de l’Institut Cavall Bernat a la sala d’actes de la Masia Freixa, seu del departament de turisme de l’Ajuntament Terrassa.

La Mostra del Coneixement neix amb la voluntat d’ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. La Mostra te diversos objectius, com són apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes en l’àmbit universitari, entre d’altres.

És una proposta formativa, educativa, cultural i lúdica vinculada a la universitat i al coneixement, que es porta a terme en diferents formats: jornades, xerrades, cursos, conferències i actes lúdics.

Entre les activitats ofertades hi ha conferències, debats, projecció de curtmetratges, observacions astronòmiques, concerts i visites guiades.

En la conferència realitzada davant d’uns 70 alumnes de CFGS (Cicles Formatius de Grau Superior) de Turisme se’ls va proposar que davant de l’ús que hauran de fer dels mitjans socials en la seva futura activitat professional, acceptessin 5 compromisos:

  1. Analitza en què ets millor i genera una proposta de valor diferenciada i únicaconferencia mostra coneixement 2
  2. Sigues creatiu i innova (serà la teva font d’èxits
  3. Procura saber el que es diu de tu i preparat per formar part de les converses
  4. Entén que no tots som iguals i que cal respectar les diferències
  5. I el més important: Tingues sempre un Pla, abans de fer rés en el món de les Xarxes Socials

Segons Santi Rius, de Creat360: “la veritat es troba en la senzillesa i no en la complexitat i la confusió de les coses i la creativitat és una de les eines que ens ajuda més a trobar aquesta senzillesa”.

La conferencia va ser impartida el dilluns 20 d’octubre.