Provoquem la innovació 2014 “L’esport com a element de transmissió de valors a l’empresa”

primera jornada creativitat 3 - copiaDes del servei d’Innovació, Recerca i Desenvolupament de l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració del Servei d’Esports, organitzen “Provoquem la Innovació” activitat emmarcada en el Terrassa en Òrbita i focalitzada a apropar la innovació i la creativitat a la ciutadania per tal de donar solucions concretes a reptes de ciutat. L’edició del 2014, vol  acostar el mon dels clubs esportius i el de les empreses per tal de trobar noves vies de cooperació i col·laboració entre ells, mitjançant la realització de diferents activitats.

En aquest sentit, es realitza avui 21 d’octubre, la Trobada final “L’esport com a element de transmissió de valors a l’empresa” de 16h a 18h a la Sala d’Actes de Qu4drant.0 – Seu d’Orbital 40 al carrer Telers 5 2a planta.

Intervindran empreses, clubs i entitats que aportaran la seva experiència al voltant de la generació de sinèrgies entre empreses i clubs esportius finalitzant l’acte amb un networking entre els clubs i empreses

Creat360, de la mà del seu director Santi Rius ha participat dinamitzant dues sessions del Provoquem la Innovació en l’edició d’aquest any 2014. Les idees que es van generar en aquests jornades, dedicades a l’estimulació de la creativitat i a la co-generació d’idees, es van recollir en un document i actualment es troben a debat en un Grup privat, creat a facebook, que és diu: “Innovem en l’esport terrassenc”. L’objectiu d’aquest Grup és aportar idees innovadores en el món de l’esport terrassenc.