Sessió sobre web 2.0 a la Mostra del Coneixement de Terrassa

masia freixaCreat360 donarà avui una conferencia sobre WEB 2.0 als alumnes de CFGS de Turisme a la sala d’actes de la Masia Freixa.

La Mostra del Coneixement, de l’Ajuntament de Terrassa, neix amb la voluntat d’ampliar i consolidar activitats vinculades al món de la universitat, la recerca, la innovació i el coneixement. La Mostra te diversos objectius, com són apropar el coneixement a la població en general i afavorir els contactes en l’àmbit universitari i empresarial, entre d’altres.mostra coneixement
És una proposta formativa, educativa, cultural i lúdica vinculada a la universitat i al coneixement, que es porta a terme en diferents formats: jornades, xerrades, cursos, conferències i actes lúdics.
Entre les activitats ofertades hi ha conferències, debats, projecció de curtmetratges, observacions astronòmiques, concerts i visites guiades.