Sessió de networking del sector agroalimentari del Ripollès

associació LeaderEl dilluns, 22 de setembre de 2014 en Santi Rius, de Creat360 dinamitzarà una nova sessió d’un Compartim al Ripollès, concretament a Sant Joan de les Abadesses, amb la participació d’empreses de diferents sectors de la zona. Aquesta sessió està especialment dirigida al Sector Agroalimentari.

Palau AbadiaAquesta jornada es celebrarà a les instal·lacions del Palau de l’Abadia i estarà organitzada per l’Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura.

Popularment batejat com el “networking a la catalana” aquests actes van néixer a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i el seu dinamitzador n’ha estat sempre en Santi Rius, com a expert en temes de Creativitat i estimulació del Talent i director de l’empresa Creat360.