Creat360º

Creativity & Discovering Talent for Business

Sessió de networking del sector agroalimentari del Ripollès

associació LeaderEl dilluns, 22 de setembre de 2014 en Santi Rius, de Creat360 dinamitzarà una nova sessió d’un Compartim al Ripollès, concretament a Sant Joan de les Abadesses, amb la participació d’empreses de diferents sectors de la zona. Aquesta sessió està especialment dirigida al Sector Agroalimentari.

Palau AbadiaAquesta jornada es celebrarà a les instal·lacions del Palau de l’Abadia i estarà organitzada per l’Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura.

Popularment batejat com el “networking a la catalana” aquests actes van néixer a l’entorn del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot i el seu dinamitzador n’ha estat sempre en Santi Rius, com a expert en temes de Creativitat i estimulació del Talent i director de l’empresa Creat360.

Tags: , , , , ,

Comments are closed.