Èxit en la trobada del Sector Agroalimentari del Ripollès, dinamitzada per en Santi Rius

compartim sant joan abadesses 1compartim sant joan abadesses 4Podem considerar d’èxit la sessió de networking a la catalana “Compartim” que va aplegar al voltant d’una taula rodona a 14 empresaris del Sector Agroalimentari del Ripollès.

La sessió va durar tres hores i en ella es van tractar diverses problemàtiques a l’entorn de la necessitat d’augmentar les accions de col.col·laboració entre les empreses, els productors i les comercialitzadores, alhora que es va copsar la necessitat de transmetre una imatge del Ripollès molt més potent, amb l’objectiu d’atreure el turisme i aconseguir que els valors diferencials que ofereix siguin més coneguts i valorats.compartim sant joan abadesses 2

Properament i tamcompartim sant joan abadesses 5bé per part de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, es realitzarà una sessió entre tots els que han participats amb els ajuts Leader durant els darrers 4 anys i que serà dinamitzada per en Santi Rius, de Creat360.