Creat360º

Creativity & Discovering Talent for Business

Èxit en la trobada del Sector Agroalimentari del Ripollès, dinamitzada per en Santi Rius

compartim sant joan abadesses 1compartim sant joan abadesses 4Podem considerar d’èxit la sessió de networking a la catalana “Compartim” que va aplegar al voltant d’una taula rodona a 14 empresaris del Sector Agroalimentari del Ripollès.

La sessió va durar tres hores i en ella es van tractar diverses problemàtiques a l’entorn de la necessitat d’augmentar les accions de col.col·laboració entre les empreses, els productors i les comercialitzadores, alhora que es va copsar la necessitat de transmetre una imatge del Ripollès molt més potent, amb l’objectiu d’atreure el turisme i aconseguir que els valors diferencials que ofereix siguin més coneguts i valorats.compartim sant joan abadesses 2

Properament i tamcompartim sant joan abadesses 5bé per part de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, es realitzarà una sessió entre tots els que han participats amb els ajuts Leader durant els darrers 4 anys i que serà dinamitzada per en Santi Rius, de Creat360.

Tags: , , , ,

Comments are closed.