Curs “Descobreix els teus Talents Ocults” a La Garriga

Primer jornada a La Garriga 1Durant dos dies, en Santi Rius, director de Creat360, ha realitzat un curs sobre “descobreix els teus Talents Ocults i aprèn a ser mes Creatiu” al Municipi de La Garriga.

Aquest curs ha tingut l’objectiu d’aprofundir en l’aprenentatge i reconeixement dels nostres Talents Evidents i Potencials, alhora que ha ensenyat la importància de descobrir els Talents Ocults que tots tenim.

Els Talents evidents són talents que tenim, i que sabem que tenim són els més fàcils d’identificar. Poden ser qualsevol cosa: cantar, pintar, escoltar a la gent, etc. i el més important és que són coses que fem bé, i que sabem que fem bé.

Els Talents potencials són aquells que creiem que no tenim i que ens agradaria tenir. Tenen un gran potencial, però requereixen un fort treball. Per exemple, potser creiem que no som gaire simpàtics, i ens agradaria ser-ho més. O que tenim poca paciència, i voldríem tenir-ne més.

Els Talents ocults són talents que tenim, però sense ser-ne plenament conscients. Són aquelles habilitats que els altres ens veuen, però nosaltres no. Hi ha 2 motius pels quals un talent pot estar ocult: simplement no en som conscients o creiem que és normal i no ens adonem que altres no ho tenen i que això ens fa especials.Segona jornada a La Garriga 2

Alhora el curs ha incidit en la necessitat de potenciar i procurar ser més creatius en tot el que fem, ja sigui en la vida personal, professional o social. En la darrera jornada s’ha desenvolupat un taller grupal per tal d’aprendre una de les tècniques de creativitat que tant es poden fer servir de forma individualitzada com en grup, la de les Relacions Forçades, en la que mitjançant la tria d’una paraula a l’atzar es generen un seguit de idees o solucions al repte o problema que ens hàgim plantejat resoldre.

Aquest curs, subvencionat per la DIBA, està a disposició d’altres ajuntament de la província de Barcelona que desitgin realitzar-lo (veure el Recull dels Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona).

Segona jornada a La Garriga taller1 Segona jornada a La Garriga taller2 Segona jornada a La Garriga taller4 Segona jornada a La Garriga taller5 Segona jornada a La Garriga taller6 Segona jornada a La Garriga taller7