Doble sessió del Networking a la Catalana a Olot

Compartim Olot 2Una doble sessió del “networking a la catalana” amb un gran èxit de participació, ha reunit a 32 empresaris de la Garrotxa.

Una doble jornada ha permès a 32 empresaris reunir-se a Olot i participar d’una sessió de foment de la cooperació empresarial “COMPARTIM”, organitzada per l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) i l’empresa terrassenca Creat360.

Santi Rius, assessor de màrqueting i social media de la Cecot i director de Creat360 ha estat de nou el dinamitzador de la jornada de mati i tarda, que va tenir lloc a les instal•lacions de l’empresa Cris Catering.Compartim Olot 4
Destaquem que durant el matí la presencia d’empresaris es va centrar més en aspectes de l món del turisme rural, mentre que en la sessió de la tarda la presencia majoritària era d’empresaris relacionats amb el món càrnic. Durant les sessions, els empresaris van poder relacionar-se d’una forma més personal i cercar idees creatives que els permetin col•laborar en nous projectes, alhora que aprofiten per compartir les seves diferents experiències empresarials.

Destaquem la gran implicació dels participants i la seva voluntat de treure profit d’aquesta jornada, especialment útil en una zona de Catalunya d’un gran atractiu turístic com és la Garrotxa.

Compartim Olot 1Aquestes sessions de networking tindran continuïtat, desprès de l’estiu a la zona del Ripollès dins dels ajuts Leader que reben aquestes diferents zones catalanes. Terrassa així garanteix que aquest nou model de networking a la catalana segueixi consolidant-se, arreu del territori, com una alternativa a altres model anglosaxons, més apartats del tarannà català.

Els Compartim tenen com a objectiu la millora del coneixement i les sinèrgies entre els participants alhora que pretenen ajudar a generar noves idees de negoci tot promovent la innovació i fomentant la col•laboració entre els empresaris participants.