Nova sessió del networking a la catalana a l’Alt Empordà

jornada compartim figueres creat360 a Les sessions de “networking a la catalana” inaugurades a Terrassa, en l’àmbit de la Cecot, segueixen estenent-se per tot el territori català. Aquesta vegada han estat 16 empresaris de l’Alt Empordà, la Garrotxa i el Collsacabra les que han participat en la jornada de cooperació empresarial “COMPARTIM”, organitzada per l’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) i l’empresa terrassenca Creat360.

L’assessor de màrqueting i social media de la jornada compartim figueres creat360 bCecot, director de Creat360 i expert en networking i creativitat, Santi Rius, va ser l’encarregat de dinamitzar la sessió, que va acollir el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Durant la trobada, els empresaris van aprofitar per relacionar-se, crear opinions, col·laborar en projectes i compartir experiències. Els assistents van començar la sessió desenvolupant uns exercicis de creativitat que els van ajudar a trencar el gel. Posteriorment i durant l’esmorzar, es van desenvolupar les activitats de networking amb la creació d’idees, la discussió en grup i la posada en comú de les propostes generades. El dinamitzador Santi Rius al llarg de la jornada va insistir en el “valor del temps“, els diferents punts de vista a l’hora afrontar nous reptes, en “saber detectar el què ens compren, no el què venem” i sobretot en el fet de “no tenir por al fracàs, sinó d’incorporar-lo com a una oportunitat“.

Aquesta sessió de networking es repetirà a Olot el proper dijous 26 de juny en una jornada de matí i una altra de tarda, que comptarà amb la participació de 32 empresaris de la comarca de la Garrotxa i el Collsacabra beneficiaris de l’ajut Leader convocatòries jornada compartim figueres creat360 c2012 i 2013.

Terrassa doncs segueix exportant el seu model de networking que poc a poc es va consolidant com una alternativa al model americà del “speed networking”, on prima més la quantitat dels contactes que la qualitat dels mateixos.