Infografia: 50 recomanacions per estimular la teva #Creativitat

infografia estimula la teva creativitat creat360El proper dia 17 de maig es celebra a tot el món el Dia de Internet i, des de Creat360, volem aportar una petita infografia sobre “50 recomanacions per estimular la teva Creativitat” que esperem us ajudin en el vostre dia a dia.

Només una cosa és segura, “caldrà fer les coses d’una manera diferent de com les hem fet fins ara” i per què això sigui possible només es pot fer aplicant-hi creativitat.

La creativitat es el procés que ens permetrà tenir les idees originals que ens aportaran valor en el futur”.

I, per ser creatius, “hem d’aprendre a pensar diferent i a no tenir por del fracàs”. Hem de començar a admetre que equivocar-nos forma part del nostre aprenentatge i que, no només podem ser creatius quan som més joves, sinó que aquesta capacitat cal treballar-la al llarg del nostre procés d’aprenentatge, per aconseguir que es mantingui viva durant tota la nostra vida.

Fes un repàs al que fas i al que no fas i reflexiona en que pots millorar. I fixa’t que la primera recomanació és “sigues curiós“.