Descobreix aplicacions del món 3.0 – Conferència a la @CECOT

banner applicatEl món de les noves tecnologies evoluciona i ja som a les portes del món 3.0

Pot semblar que es tracta de coses massa tecnològiques i de futur incert, però rés més lluny de la realitat.

Amb aquesta jornada desitgem ajudar-te a que descobreixis que algunes d’aquestes innovacions les pots aplicar ja i de manera molt senzilla, tant en les teves estratègies de comunicació com en la fidelització dels teus clients.

Vina a la conferència que es farà el dia 8 de maig a les 18:30 a la Cecot (C/Sant Pau, 6 de Terrassa) i descobreix 5 APP-LICACIONS innovadores:

1 – SMYLETOTEM: el món de la mobilitat i noves maneres de difondre els esdeveniments per les xarxes socials.

2 – GAMMIFICACIÓ: la comunicació mitjançant el joc és una autèntica revolució que tot just comença.

3 – REALITAT AUGMENTADA i QR: veure quelcom que no veiem i fer-ho utilitzant els mòbils i els espais públics o privats.

4 – CATÀLEGS AMB VÍDEO: la revolució del catàleg en paper amb la possibilitat d’incrustar-hi un vídeo i gaudir de noves sensacions.

5 – PUBLICACIONS INTERACTIVES: poder editar una publicació tipus PDF però amb tot tipus de continguts interactius: vídeos, àudios, fotografies, presentacions, etc.

En aquesta sessió comptarem amb el David Marchuet, en Joan Carraminyana i l’Àlvar Marañón, que ens explicaran d’una manera molt propera les seves experiències en el món 3.0

La dinamització de l’acte i la introducció la realitzarà el Santi Rius de Creat360, Assessor de Màrqueting on-line i social media de la Cecot.

Desprès de la conferència, tindrem una estona per fer networking, tot fent un pica-pica per gentilesa de Ristol Restaurants.

No us ho perdeu!!!.

Aquesta és una iniciativa del Club de Màrqueting i Vendes de la Cecot.

Si voleu assistir-hi, cal que empleneu aquest formulari o envieu un correu a clubmk@cecot.org, indicant les vostres dades de contacte. Les places són limitades a la capacitat de la sala i per rigorós ordre d’inscripció.

no marxis 2