El poder de les dones a #Pinterest – #infografia

Ja fa temps que la tendència indica que Pinterest és més utilitzat per el gènere femení que pel masculí. Les estadístiques no menteixen en aquest cas i ens indiquen clarament que el 80% dels seus usuaris són dones.

La infografia que avui hem triat per il·lustrar aquest fet és ben explicita del poder de les dones a Pinterest i una dada interessant que podem observar és que les dones que segueixen les novetats d’una marca a Pinterest compren més aquesta marca que els que ho fan a Facebook.

Power of woman in Pinterest

El 70% de les marques que tenen contacte amb seguidores des de es deu a una recomanació i el 50% de les compres generades són degudes a recomanacions. No deixeu de seguir l’evolució de Pinterest ja que aquesta xarxa seguirà creixent en importància, mentre que Facebook està iniciant ja el seu declivi.

Si voleu podeu veure el meu perfil a Pinterest: http://www.pinterest.com/santirius/