Ja podeu fer el vostre resum anual de #Facebook 2013

resum any 2013 facebook santiriusFacebook un any més ens ofereix una interessant oportunitat de reflectir en el nostre mur aquells esdeveniments més important de l’any. La proposta és molt senzilla i ofereix una interessant viralitat i serveix per destacar aquells continguts més importants de la nostra plana en funció del seu abast i de l’interès que hagin despertat en els nostres seguidors.

En el resum que ens dona facebook podrem recordar coses i imatges que potser ja havíem fins i tot oblidat i observar que és allò que ha estat més vist o comentat i així aprendre el que ha funcionat millor de cara al proper any.

Només cal demanar-ho en el botó que recentment surt en la nostra plana web de resum anual i un cop el tingueu us permetrà editar-lo per si voleu eliminar algun contingut que no us agradi prou o afegint algun contingut que considereu significatiu i que no hagi estat recollit en el resum automàtic. Una manera fàcil d’0accedir a aquest resum és mitjançant la URL: https://www.facebook.com/yearinreview

És interessant aquesta manera de tenir un resum anual de la nostra activitat al facebook i és una manera de veure com ha anat un any que ha estat ple de nous reptes.