No us perdeu la nova actualització del #PageRank de #Google

Google Pagerank Next Scheduled Update for 2013El dia 5 de desembre i sense avis previ Google va decidir actualitzar la utilitat del PageRank i, tot i que alguns experts menys valoren aquest índex la realitat diu que si ens  apunten webs d’elevat pagerank el nostre SEO millora considerablement.

El mateix Matt Cutts de Google havia indicat al febrer d’aquest any que no hi hauria més actualitzacions i ja veieu que això va ser paper mullat. Si analitzem el pagerank de les grans firmes podrem veure que pràcticament no ha variat rés i en el món de les webs petites i els blogs tampoc podrem apreciar canvis substancials. On si que ha variat és el negoci dels que venien enllaços i es dedicaven a comprar dominis deixats o a punt de caducar amb un pagerank elevat en els que muntaven uns pseudoblogs per oferir enllaços de pagerank 6 o 7 a uns preus elevats.

El qui desitgi saber quin és el seu pagerank ho pot fer instal·lant-se una extensió a Goggle Chrome que es diu PageRank Status i que a més del pagerank es ofereix infoamció dels enllaços externs i interns, o be també podeu consultar-ho a les URL’s:

http://checkpagerank.net/ http://www.mipagerank.com/

Google Pagerank Next Scheduled Update for 2013El dia 5 de desembre i sense avis previ Google va decidir actualitzar la utilitat del PageRank i, tot i que alguns experts menys valoren aquest índex la realitat diu que si ens  apunten webs d’elevat pagerank el nostre SEO millora considerablement.

El mateix Matt Cutts de Google havia indicat al febrer d’aquest any que no hi hauria més actualitzacions i ja veieu que això va ser paper mullat. Si analitzem el pagerank de les grans firmes podrem veure que pràcticament no ha variat rés i en el món de les webs petites i els blogs tampoc podrem apreciar canvis substancials. On si que ha variat és el negoci dels que venien enllaços i es dedicaven a comprar dominis deixats o a punt de caducar amb un pagerank elevat en els que muntaven uns pseudoblogs per oferir enllaços de pagerank 6 o 7 a uns preus elevats.

El qui desitgi saber quin és el seu pagerank ho pot fer instal·lant-se una extensió a Goggle Chrome que es diu PageRank Status i que a més del pagerank es ofereix infoamció dels enllaços externs i interns, o be també podeu consultar-ho a les URL’s:

http://checkpagerank.net/ http://www.mipagerank.com/