Conferència sobre #Actitud, #Motivació i la por al #fracàs a la @Tecnos

no posem etiquetes creat360En Santi Rius de Crea360 ha donat la conferència inaugural del curs 2013-14 als alumnes de 2n de batxillerat de l’Escola Tecnos de Terrassa.

La conferència amb el títol “Millora l’Actitud, la Motivació i no tinguis por al Fracàs” ha volgut explicar al voltant de tres històries com els nois i noies han d’enfrontar-se en el seu futur més immediat.

Estan en el darrer curs de l’escola i les decisions que prenguin en els seus estudis superiors o en el seu accés en el món laboral marcaran bona part de la seva vida futura i per això és més important que mai saber que una correcta actitud i una bona motivació els pot ajudar a prendre les millors decisions i que en cas d’equivocar-se no han de percebre el fracàs com una cosa negativa, sinó com a una oportunitat d’aprendre i així aconseguir que perdin la por a equivocar-se.

Podeu descarregar-vos un resum en PDF de la conferència a: resum conferència Tecnos tema Actitudinal