Presentació del projecte 20×2020 de #FemVallès a la @Cecot

projecte 20x2020 CecotCreat360 ha estat estat present a la presentació del Projecte 20×2020 de la mà de del President de l’entitat Fem Vallès, Sr. Antoni Abad, a la seu de la Patronal Cecot.

En el decurs de l’acte s’ha presentat la proposta de construcció de 4 grans nodes ferroviaris amb l’objectiu de reestructurar la xarxa de rodalies i atorgar més versatilitat a una de les zones de més alta industrialització del país.

Aconseguir que des de poblacions com Terrassa es pugui arribar més fàcilment a nuclis com Granollers o Martorell és avui una necessitat per el creixement de les empreses i la mobilitat dels seus treballadors, estudiants i ciutadans.

Esperem que aquesta iniciativa esdevingui interessant per les administracions que actualment tenen l’administració de les dues xarxes de rodalies que tenim a Catalunya i que no hàgim d’esperar al 2020 per veure-ho fet realitat.