15 edició del @BDigital Global Congress a #Barcelona

Bdigital 2013El BDigital Global Congress 2013 es centrarà en el repte del Big Data.

Durant els dies 12, 13 i 14 de juny s’organitzaran sessions temàtiques, de debat i networking al CaixaForum Barcelona entorn en el repte que suposa gestionar i analitzar el Big Data, el gran flux de dades fruit de la revolució digital i mòbil.
Pots seguir-ho via streaming i Twitter!

Programa del Congress.

La catorzena edició del BDigital Global Congress, un dels esdeveniments de referència del país per conèixer els avenços de la Societat Digital i els usos de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, està organitzada pel centre tecnològic Barcelona Digital Centre Tecnològic.

És un centre d’R+D+i, transferència tecnològica i promoció de la innovació, líder al servei del desenvolupament de la Societat de la Informació i referent per a les empreses catalanes i la societat; especialitzat en l’aplicació de les Tecnologies de la Informació a els àmbits de la Salut, la Seguretat, la Mobilitat i l’energia i l’Alimentació i el medi ambient.

Els Premis BDigital a la Innovació Digital, organitzats per Barcelona Digital i que compten amb el suport de Fujitsu, tenen com a objectiu recolzar aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica basats en resultats generats en les empreses, centres tecnològics i universitats. També es poden presentar aquells productes i serveis innovadors, desenvolupats o en fase de desenvolupament, encaminats a impulsar la societat de la informació i el món digital.