Celebrem el Dia Mundial d’Internet / #diadeinternet

dia d'internet 17 de maigEl Dia Mundial d’Internet vol donar a conèixer les possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies per a millorar el nivell de vida dels pobles i la ciutadania en general.
La iniciativa del Dia d’Internet va sorgir per iniciativa de l’Associació d’Usuaris d’Internet, a la que es van afegir moltes altres associacions espanyoles que van trobar interessant la proposta de compartir una data, en la que cadascú podia fer arribar les seves iniciatives a l’entorn de la Societat de la Informació (SI) a tota la ciutadania.
Al novembre del 2005, durant la segona Cimera Mundial de la Societat de la Informació realitzada a Tunísia,  es va decidir demanar a l’Assemblea General de les Nacions Unides la designació del 17 de maig com a Dia Mundial de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació.
Tothom pot participar d’aquesta celebració i es pot fer de moltes maneres. Tant sols s’han de seguir les següents condicions:
• Que el que es faci apropi la Societat de la Informació als no connectats o discapacitats.
• Que la seva acció principal coincideixi en el 17 de maig.
• Que es doni a conèixer a www.diadeinternet.org
També es realitzen declaracions a les que ens podem subscriure com a persona física o com a col·lectiu. Es fa lliurament dels premis del dia de Internet, per tal de reconèixer l’esforç de persones i institucions en la incorporació de la ciutadania en la Societat de la Informació, fomentar l’accessibilitat en la xarxa i estimular la participació oberta de persones i institucions.
Creat360 desitja a tots un Millor Dia Mundial d’Internet 2013 a tothom. Podeu trobar més informació a:  www.diadeinternet.org