Nova conferencia sobre l’ús dels Social Media a alumnes d’ESO

einstein creat360Creat360 de la mà del seu director, en Santi Rius, realitza avui, dimarts 14 de maig de 2013, una nova conferencia sobre “la web2.0 i els social media” als alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa.

Creat360 seguirà oferint aquestes presentacions a altres centres educatius a la vegada que també ofereix xerrades a les AMPES sobre aspectes relacionats amb el que els pares han de saber sobre el que els seus fills fan a Internet i com poden detectar-ne els possibles problemes abans que aquests es cronifiquin.

einstein creat360Creat360 de la mà del seu director, en Santi Rius, realitza avui, dimarts 14 de maig de 2013, una nova conferencia sobre “la web2.0 i els social media” als alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa.

Creat360 seguirà oferint aquestes presentacions a altres centres educatius a la vegada que també ofereix xerrades a les AMPES sobre aspectes relacionats amb el que els pares han de saber sobre el que els seus fills fan a Internet i com poden detectar-ne els possibles problemes abans que aquests es cronifiquin.