Creat360º

Creativity & Discovering Talent for Business

Nova conferencia sobre l’ús dels Social Media a alumnes d’ESO

einstein creat360Creat360 de la mà del seu director, en Santi Rius, realitza avui, dimarts 14 de maig de 2013, una nova conferencia sobre “la web2.0 i els social media” als alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa.

Creat360 seguirà oferint aquestes presentacions a altres centres educatius a la vegada que també ofereix xerrades a les AMPES sobre aspectes relacionats amb el que els pares han de saber sobre el que els seus fills fan a Internet i com poden detectar-ne els possibles problemes abans que aquests es cronifiquin.

Tags: , , , ,

Nova conferencia sobre l’ús dels Social Media a alumnes d’ESO

einstein creat360Creat360 de la mà del seu director, en Santi Rius, realitza avui, dimarts 14 de maig de 2013, una nova conferencia sobre “la web2.0 i els social media” als alumnes de tercer d’ESO de l’Escola Vedruna Vall de Terrassa.

Creat360 seguirà oferint aquestes presentacions a altres centres educatius a la vegada que també ofereix xerrades a les AMPES sobre aspectes relacionats amb el que els pares han de saber sobre el que els seus fills fan a Internet i com poden detectar-ne els possibles problemes abans que aquests es cronifiquin.

Tags: , , , ,

Leave your comment here