Conferència de Creativitat i Social Media a la convenció de la Maleta Roja

la maleta roja reunions1

En la convenció anual que realitza la companyia “La Maleta Roja” a Castelldefels, el director de Creat360 en Santi Rius donarà una ponència sobre “la Creativitat i els Social Media“.

La Maleta Roja és líder del seu mercat i com diuen ells, proporcionen assessorament i joguines i cosmètics eròtics elegants – tant en el seu disseny com en la seva presentació -, divertits i de qualitat amb l’objectiu d’estimular la vida sexual de las dones, dels homes i de les parelles.la maleta roja1

Actualment disposen de més de 400 assessores repartides per tot el territori a més de presencia internacional a Portugal, Itàlia i Uruguai. La seva comercialització la basen en reunions en les que presenten els productes i ofereixen assessorament. Un projecte concebut per dones i per dones.

Al final de la ponencia el director de Creat360 realitzarà una demostració d’aplicació pràctica de la Realitat Augmentada.