Impuls del e-commerce per a pimes

vens a internetEl Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, des de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per la Societat de la Informació, ha anunciat una nova edició del programa Vens a Internet?, que pretén ajudar tant a les Pimes com els autònoms el l’ús del e-commerce.

Aquesta edició es centra en els sectors de alimentació i begudes, informàtica i electrònica, música, DVD i software de consum, vestit i calçat i mobles i decoració. També ofereix tallers formatius i assessorament personalitzat sense cost per els qui s’hi apuntin. Aquesta formació es donarà a Madrid, Barcelona, Sevilla, Valladolid, Córdoba, València i Santiago de Compostela, entre febrer i març i comprendran aspectes relacionats amb el model de negoci, el pla de màrqueting, la logística, els mitjans de pagament, temes legals i plataformes de e-commerce.

Qui ho desitgi es pot subscriure mitjançant un formulari online, a la mateixa web de “Vens a Internet?” on a més hi ha informació relativa al programa, un llistat de proveïdors, estudis, casos d’èxit, etc.