Conferencia de Joana Sánchez sobre noves tendències del Màrqueting Digital i #SocialMedia

joana sanchezLes noves tecnologies avancen tan ràpid que l’única forma d’estar al dia, és anticipar-se coneixent les noves tendències que ens dicta la Xarxa des d’un punt de vista pràctic.
Cal tenir clar que tots aquests canvis tenen un impacte directe en les marques, així que les que tinguin un millor enfocament i sàpiguen utilitzar les xarxes socials de manera efectiva, tindran una diferència competitiva.
En aquesta sessió la Joana Sánchez, presidenta executiva i fundadora d’ incipy.com (Digital Innovation Management), inesdi.com (Institut d’Innovació Digital) i d’ ingroup.es, ens explicarà d’una manera clara i amena les noves tendències del Màrqueting Digital i Social Media.
Dia: 21 de febrer de 2013
Hora: de 18.30 a 20.30 hores
Lloc: seu de la Cecot, carrer de Sant Pau 6, de Terrassa – Confirmacions: envuiar un correu a clubmk@cecot.org, indicant les vostres dades de contacte.