#FCFeel.com la nova xarxa social del FC Barcelona

fcfeel barcelonaEn la moda de les xarxes socials ara en tenim un nou exemple, el FC Barcelona que mitjançant una xarxa pròpia anomenada FCBfeel.com desitja oferir d’un punt de trobada entre seguidors i socis del club.

Per accedir-hi es pot fer de diverses formes, o bé registrant-se com a nou usuari o be des de la compte de facebook i un cop dins es pot triar entre diferents canals informatius segons els diferents esports que conformen l’oferta del FC Barcelona com a entitat o be també es pot seleccionar al jugador que més ens agradi seguir.

FCBfeel ha canviat el típic “m’agrada” per una expressió més anglosaxona com és el “Wow” tot i que el funcionament del perfil d’usuari és similar a altres xarxes ja que podem personalitzar-ho amb imatges, fotos, texts, comentaris, etc. a més de poder rebre informació i estar informat contínuament d eles novetats del club.fcfeel barcelona2

FCBfeel està disponible en castellà, anglès i evidentment en català, tot i que ja s’ha anunciat que aviat es podrà accedir amb altres idiomes com el francès, alemany i fins i tot xinès doncs l’interès del club és el de internacionalitzar aquesta xarxa.

També s’ha anunciat que es crearà un espai anomenat “Barça Moments” on qualsevol afeccionat podrà deixar constància de la seva passió vers els colors blaugranes.

fcfeel barcelonaEn la moda de les xarxes socials ara en tenim un nou exemple, el FC Barcelona que mitjançant una xarxa pròpia anomenada FCBfeel.com desitja oferir d’un punt de trobada entre seguidors i socis del club.

Per accedir-hi es pot fer de diverses formes, o bé registrant-se com a nou usuari o be des de la compte de facebook i un cop dins es pot triar entre diferents canals informatius segons els diferents esports que conformen l’oferta del FC Barcelona com a entitat o be també es pot seleccionar al jugador que més ens agradi seguir.

FCBfeel ha canviat el típic “m’agrada” per una expressió més anglosaxona com és el “Wow” tot i que el funcionament del perfil d’usuari és similar a altres xarxes ja que podem personalitzar-ho amb imatges, fotos, texts, comentaris, etc. a més de poder rebre informació i estar informat contínuament d eles novetats del club.fcfeel barcelona2

FCBfeel està disponible en castellà, anglès i evidentment en català, tot i que ja s’ha anunciat que aviat es podrà accedir amb altres idiomes com el francès, alemany i fins i tot xinès doncs l’interès del club és el de internacionalitzar aquesta xarxa.

També s’ha anunciat que es crearà un espai anomenat “Barça Moments” on qualsevol afeccionat podrà deixar constància de la seva passió vers els colors blaugranes.