Facebook permet personalitzar la FanPage per país

Aquesta utilitat desconeguda per molta gent esdevé molt útil per aquelles empreses en procés d’internacionalització.

Sota el nom de pàgines globals, trobem una utilitat pensada per el món empresarial mitjançant la qual Facebook ens permet personalitzar la Fanpage per als països als que tinguem necessitat de dirigir-nos i així poder adequar la nostra imatge i el nostre contingut en funció dels gustos propis de cada país.

Aquesta utilitat de les pàgines globals de Facebook ens permet tenir en una mateixa Fanpage a tots els nostres seguidors (fans), però poder ensenyar diferents continguts, fotografies, publicacions, aplicacions, pàgines d’entrada i idioma en funció del país.

Per poder activar aquest funcionalitat només cal que us poseu en contacte amb facebook des d’aquest link: contacte amb facebook i sol·liciteu aquest servei. També podeu entrar a http://www.facebook.com/marketing.espanol

La nostra Fanpage ja dirigirà de forma automàtica als usuaris a la versió que hàgim preparat del seu país. Creat360 creu que aquest opció ens permet afegir un plus de personalització per aquelles empreses en que la internacionalització formi part de la seva estratègia de negoci.

Aquesta utilitat desconeguda per molta gent esdevé molt útil per aquelles empreses en procés d’internacionalització.

Sota el nom de pàgines globals, trobem una utilitat pensada per el món empresarial mitjançant la qual Facebook ens permet personalitzar la Fanpage per als països als que tinguem necessitat de dirigir-nos i així poder adequar la nostra imatge i el nostre contingut en funció dels gustos propis de cada país.

Aquesta utilitat de les pàgines globals de Facebook ens permet tenir en una mateixa Fanpage a tots els nostres seguidors (fans), però poder ensenyar diferents continguts, fotografies, publicacions, aplicacions, pàgines d’entrada i idioma en funció del país.

Per poder activar aquest funcionalitat només cal que us poseu en contacte amb facebook des d’aquest link: contacte amb facebook i sol·liciteu aquest servei. També podeu entrar a http://www.facebook.com/marketing.espanol

La nostra Fanpage ja dirigirà de forma automàtica als usuaris a la versió que hàgim preparat del seu país. Creat360 creu que aquest opció ens permet afegir un plus de personalització per aquelles empreses en que la internacionalització formi part de la seva estratègia de negoci.