Olot shopping una alternativa per el comerç de proximitat

olot shoppingLa idea sorgeix de la necessitat de reactivar el comerç de proximitat en temps del COVID-19 aprofitant el potencial que ens ofereix internet.

Aquest divendres 15 de maig de 2020 de les vuit del vespre estarà activa una plataforma de comerç anomenada Olot Shooping i que restarà oberta durant 24 hores i on en una única plataforma es podran adquirir productes de més de 40 botigues associades amb ofertes de descomptes i amb promocions de xecs regals i premis diversos.

És interessant que aquestes botigues s’han posat d’acord per el lliurament gratuït a casa del client per els olotins i amb un petit cost pels de fora i amb una única passarel·la de pagament perquè els compradors només hagin de fer un sol abonament agrupat.

Els xecs regal +20 funcionen de manera que si un comprador compra un xec (per exemple de 100 euros) quan vagi a la botiga de forma presencial podrà fer una compra per valor de 120 euros.  Entre tots els compradors es sortejaran 10 vals de 50 euros per a poder gastar en els restaurants d’Olot associats quan estiguin oberts.

Des de Creat360 creiem que aquesta és una mostra més de les ganes de tirar endavant que te el sector del comerç de proximitat i de com es pot ajudar a dinamitzar-lo des de les noves tecnologies.