La publicitat emocional utilitza els sentiments per vendre més

conferencia IES Santa Eulalia publicitat emocionalConferència sobre la Publicitat Emocional als alumnes del IES Santa Eulàlia de Terrassa el 18 de febrer de 2020

 Santi Rius afirma que “la publicitat emocional va servir de forma intencionada els sentiments dels consumidors perquè prenguin més atenció als anuncis i els costi més oblidar el missatge i la marca associada”.

Dins de l’àmbit de la Mostra del Coneixement organitzada pel servei d’Universitat i Societat del Coneixement de l’Ajuntament de Terrassa, en Santi Rius de Creat360 ha donat una conferència sobre Publicitat Emocional als alumnes de PFI del Institut Santa Eulàlia a la sala d’actes de l’ETSEIAAT.

En la conferencia ha afirmat que “quan un usuari decideix comprar un producte ho fa sempre de forma subjectiva, no és un tema de racionalitat ja que intervenen les emocions i per això quan el missatge ens arriba al cervell i ens toca alguna emoció som més receptius a escoltar-lo i a potser comprar-lo”.

Aquesta estratègia es denomina “neuromarketing” i en ella s’estudien totes les tècniques que uneixen les emocions amb les vendes. I és que “les persones ens movent per les emocions”.

Segons dades proporcionades per en Santi Rius,La publicidad creativa emocional és 11 vegades més efectiva que la convencional”.

I ha finalitzat dient que: “només la creativitat i la diversitat ens poden ajudar a cercar la diferenciació”.